Poštovane koleginice i kolege,

Nastavljajući putem kontinuirane medicinske edukacije, UMOS organizuje Treću školu onkologije iz oblasti karcinoma pluća, 19. Januara 2018. godine u Beogradu u hotelu Radisson Blu. Ovog puta na programu je savremena terapija odmaklih stadijuma bolesti, primenom molekularno ciljanih i imunoloških lekova.

Uspeh i masovnost predhodnih škola za karcinom pluća dao nam je polet da ovaj program razvijemo kroz uvodna predavanja i sadržajne panel diskusije, sa prikazom pacijenata i svodjenjem zaključaka. Praktičnost ovog edukativnog sastanka obogaćena je i radionicom za patologe koji se bave karcinomom pluća.

Treća UMOS škola za karcinom pluća pozvala je za predavače lekare iz velikih nacionalnih onkoloških i pulmoloških centara, kao i stručnjake iz regiona. Radujemo se učešću svih lekara koji se bave ovom oblašću, iz cele naše zemlje i regiona. Kotizacije za Školu nema, potrebna je registracija, preko linka na web pezentaciji UMOS Škole.

Prijavite se za Treću UMOS školu o karcinomu pluća, učestvujte na ovom interaktivnom, akreditovaom skupu, podelite sa kolegama novine iz torakalne onkologije, koje su i ove godine bile medju većim dometima sistemske terapije u onkologiji.

S poštovanjem,

Siniša Radulović, predsednik UMOS

Davorin Radosavljević, ko-moderator sastanka

Dragana Jovanović, ko-moderator sastanka